Vállalkozásaink segítik a városunk fejlődését Hozzáadva: 2019-01-31

Kondoros Város Önkormányzata immár második alkalommal tartotta meg újévi fogadását a város életében szerepet játszó vállalkozások, vállalkozók vezetőinek részvételével. A fogadásunkat az általános iskolás diákok műsora nyitotta meg, majd az idei évben is diavetítéssel folytatódott a program, amelynek segítségével bemutattam az elmúlt év legnagyobb fejlesztéseit, beruházásait valamint a városunk és az önkormányzatunk működésével kapcsolatos összefoglaló adatokat.
Ez az alkalom kiváló volt arra, hogy köszönetet mondjak a vállalkozóknak és vállalkozásoknak, akik kondorosi családoknak adnak munkát és biztosítanak ezzel megélhetést; akik szolgáltatásokat nyújtanak; akik javakat teremtenek; akik nélkül nem épülne, szépülne Kondoros.
A fogadásának szintén hagyományos eleme, hogy a legnagyobb adózókat elismerés formájában jutalmaztuk, majd Kozsuch Kornél alpolgármester úr pohárköszöntőjét követően sor került az újévi közös koccintásra is.
Rendezvényünket állófogadás zárta, ahol a meghívott vendégek, a finom falatok elfogyasztása közben kötetlenül tudtak egymással beszélgetni.
Köszönjük a vállalkozók, a vállalkozások munkáját, a befizetett adóforintokat! Találkozzunk 2020-ban!

További képek a galériában megtekinthetőek:

http://ribarszkipeter.hu/index.php?route=public/gallery&gallery_id=205