Videók

A mai napon tartotta a „Magyarok Kenyere - 15 millió búzaszem” jótékonysági kezdeményezés Békés Megyei Adományozó Ünnepségét, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége, a Nemzeti Agrárgazda..
A mai napon Kondoros Város Önkormányzata és a Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület által megrendezett, immár hagyománnyá vált Idősek Világnapi Ünnepségen köszöntöttük városunk időskorú..
A Kondorosi Önkormányzati Hírek tartalma:   Elsőként Ribárszki Péter polgármester számol be a Magyar Falu Program és a TOP Plusz pályázatok keretein belül az idei évben Kondoroson megvalósult ..
Kondoros Város Önkormányzata és a Dérczy Ferenc Könyvtár és Közösségi Ház szervezésében a délelőtti órákban kezdetét vette az I. Összművészeti Fesztivál városunkban, ahol ma este 8 óráig, a kondorosi ..
Szombati napon a „Betyár Napok” városi nagyrendezvényünk délelőttjén Herczeg Tamás és Dankó Béla országgyűlési képviselők társaságában a nemzeti színű szalag átvágásával ünnepélyesen átadtuk a Terület..
http://ribarszkipeter.hu/index.php?route=public/news&news_id=563 Önkormányzatunk szervezésében a tegnapi napon Pedagógusnapi ünnepséget tartottunk, melyen a városunk intézményeiben dolgozó nyug..
http://ribarszkipeter.hu/a-trianoni-bekediktatum-evfordulojara-emlekeztunk/ ..
Kondoros Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2022. május 19-én megtartotta soron következő ülését. ..
A Fehérliliom Népfőiskola szervezésében a tegnapi napon megnyitotta kapuit a Nemzeti Művelődési Intézet által életre hívott „ASzakkör-Tudásunkkal kézen fogva a közösségekért” elnevezésű kiállítás, mel..
Mert sportolni jó!
Hozzáadva: 2022-04-29
Az örömteli események a mai napon tovább folytatódtak, hiszen a sportpark átadást követően a városi sportcsarnokban vette kezdetét az általános iskolás diákok és óvodás gyermekek részére szervezett vá..
..
Kondoros Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2022. április 21-én megtartotta soron következő ülését. ..