Videók

Második filmünkben a gazdasági fejlesztések keretén belül a 2019-2024-es időszakban megvalósult termelői piac kialakítását és a hűtőház építését idézzük fel. FOLYTATJUK! http://ribarszkipeter.hu/in..
Bizonyára már mindenki jól tudja, hogy közel 4 hét múlva, június 9-én Magyarországon Európai parlamenti és önkormányzati választások lesznek. Így elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy az elkövetkeze..
A mai nap délelőttjén, a TE SZEDD! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció keretében, lelkes kis csapat gyűjtötte a szemetet a város külterületén. Kiemelten fontosnak tartjuk a teremtett világunk ..
Az elmúlt pénteken Herczeg Tamás országgyűlési képviselő úrral, sajtótájékoztatóval egybekötve, ünnepélyesen is elindítottuk a Magyar Falu Program keretében megvalósuló legújabb járdafejlesztésünket. ..
A tegnapi nap folyamán, immár negyedik alkalommal ünnepeltük sportolóink sikerét, a Kondoros Város Önkormányzata és a Kondorosért Közalapítvány szervezésében megrendezett nagyszabású Sportbálon, melyn..
Iskolánk kisdiákjai és az ovisok saját készítésű hímestojásaikat akasztották fel a tegnapi nap folyamán, a csárdánál újonnan kihelyezett tojás alagútra, mely Zsjak Zoltán és a Sinte Group támogatásáva..
A mai nap délelőttjén Herczeg Tamás országgyűlési képviselő úrral és Zalai Mihállyal a Békés Vármegyei Önkormányzat elnökével ünnepélyesen is elindítottuk a Terület- és Településfejlesztési Operatív P..
Kondoros Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtartotta soron következő ülését, ahol többek között a Kondorosi Petőfi István Általános Iskola beszámolója is megtárgyalásra került. ..
A mai délelőttön Kondoros Város Önkormányzata és a Dérczy Ferenc Könyvtár és Közösségi Ház által szervezett megemlékezésen, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseire emlékeztünk. http://rib..
A mai délelőttön Kondoros Város Önkormányzata és a Dérczy Ferenc Könyvtár és Közösségi Ház által szervezett megemlékezésen, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseire emlékeztünk. http://rib..
A mai délutánon Dr. Csonka-Takács Eszterrel, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Szellemi Kulturális Örökség Igazgatóságának igazgatójával nyitottuk meg, a „Szellemi Kulturális Örökség Magyarországon” című ..
Nemzetközi nőnap alkalmából az idei évben is nagy tisztelettel köszöntöttem városunkban az oktatási és nevelési intézményekben, az önkormányzati intézményekben és gazdasági társaságoknál, valamint a s..