Videók

Szombati napon a „Betyár Napok” városi nagyrendezvényünk délelőttjén Herczeg Tamás és Dankó Béla országgyűlési képviselők társaságában a nemzeti színű szalag átvágásával ünnepélyesen átadtuk a Terület..
http://ribarszkipeter.hu/index.php?route=public/news&news_id=563 Önkormányzatunk szervezésében a tegnapi napon Pedagógusnapi ünnepséget tartottunk, melyen a városunk intézményeiben dolgozó nyug..
http://ribarszkipeter.hu/a-trianoni-bekediktatum-evfordulojara-emlekeztunk/ ..
Kondoros Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2022. május 19-én megtartotta soron következő ülését. ..
A Fehérliliom Népfőiskola szervezésében a tegnapi napon megnyitotta kapuit a Nemzeti Művelődési Intézet által életre hívott „ASzakkör-Tudásunkkal kézen fogva a közösségekért” elnevezésű kiállítás, mel..
Mert sportolni jó!
Hozzáadva: 2022-04-29
Az örömteli események a mai napon tovább folytatódtak, hiszen a sportpark átadást követően a városi sportcsarnokban vette kezdetét az általános iskolás diákok és óvodás gyermekek részére szervezett vá..
..
Kondoros Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2022. április 21-én megtartotta soron következő ülését. ..
Kondoros Város Önkormányzata és a Dérczy Ferenc Könyvtár és Közösségi Ház az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 174. évfordulójának a tiszteletére, a mai nap folyamán ünnepi megemlékezést tartott,..
Kondoros Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2022. január 20-án megtartotta soron következő ülését. ..
Tisztelegve Hőseink emléke előtt, a doni katasztrófa 79. évfordulóján emlékezni hívtuk városunk lakóit a Polgármesteri Hivatal előtti térre, emlékezni a 2. magyar hadsereg tragédiájára, melynek katoná..
Mindannyiunk örömére egy év kihagyást követően Kondoros Város Önkormányzata és a Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület ismételten jótékonysági ételosztást szervezett városunk lakóinak. ..