Videók

A mai nap folyamán Kondoros Város Önkormányzata és a Kárpát-medencei Népfőiskolai Hálózat szervezésében, Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából, költőóriásunk szobrának leleplező ünnep..
A tegnapi nap folyamán v. Mihály Árpád szobrászművész, '56-os szabadságharcos „Vágta a végtelenben” című második emlékkiállításának megnyitójára került sor a Művelődési Házban. http://ribarszkipete..
A mai szép őszi délelőttön városunkban az 1956-os forradalom és szabadságharc 67. évfordulóján, a forradalom eseményeire, a szabadságharcosokra és a mártírhalált halt hősökre emlékeztünk.http://ribars..
Kondoros Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2023. október 19-én kihelyezett ülést tartott a Kondorosi Csárdában, ahol többek között a helyi civil szervezetek éves beszámolója is megtárgyalásra ker..
A tegnapi napon ismételten egy örömteli eseményen, a Humán Szolgáltató Központ Kondorosi Egységének Idősek Világnapi rendezvényén vehettem részt. http://ribarszkipeter.hu/index.php?route=public/new..
Október 1-én Küsmöd és Kondoros testvértelepülések találkozóján istentiszteleten vettünk részt a XIII. században épült Küsmödi Református Templomban. ..
A mai napon Kondoros Város Önkormányzat Képviselő-testülete kihelyezett ülést tartott a Többsincs Óvoda és Bölcsőde tornaszobájában, ahol többek között a házigazda Horcsák István óvodavezető úr is bes..
A mai napon, Szent István napján ünnepelni jöttünk össze az evangélikus templomban, úgy ahogyan az egész nemzet ünnepel ma. Ezen a napon megemlékezünk az államalapításról, és államalapító királyunkról..
A Kondorosi Ifjak zenekar Varga Mihály és Sinkovicz Tamás kezdeményezésére a helyi zenei közösség tagjaiból 2022-ben a Kondorosi Összművészeti Fesztiválra alakult meg. A fiatalok a sikeres fellépést k..
Kondorosi Ifjak zenekar
Hozzáadva: 2023-07-26
A Kondorosi Ifjak zenekar Varga Mihály és Sinkovicz Tamás kezdeményezésére a helyi zenei közösség tagjaiból 2022-ben a Kondorosi Összművészeti Fesztiválra alakult meg. A fiatalok a sikeres fellépést k..
„Betyár Napok a Kondorosi Csárda mellett” városi nagyrendezvényünk első napján várossá nyilvánításunk 10. évfordulója alkalmából, Kondoros Város Önkormányzata ünnepi képviselő-testület ülést tartott a..
A „Betyár Napok” nagyrendezvényünk pénteki napján, az ünnepi képviselő-testületi ülést követően, várossá nyilvánításunk 10. évfordulóján folytatódott az ünnepségsorozatunk a Családok Szigetén, ahol em..