Elismerésben részesültek a városunkban szolgálatot teljesítő rendőrök! Hozzáadva: 2024-05-02

Kormányzati döntés értelmében, 1992-től Szent György napján, április 24-én rendezik meg Magyarországon a Rendőrség Napját. Ezen alkalomból a mai napon, a városunkban szolgálatot teljesítő körzeti megbízott rendőri állomány valamennyi tagját elismerésben részesítettük. Sonkoly Mihály képviselő társammal köszönetet mondtunk a mindennapos lelkiismeretes szolgálati munkájukért, a város rendjének fenntartásáért, melynek köszönhetően Kondoros polgárai biztonságban élhetik mindennapjaikat. Az évente megtartott rendőrségi beszámoló statisztikai adatiból is kitűnik, hogy a város közbiztonsági helyzete kimondottan jónak mondható, a rendőrök az állampolgárok megelégedésére lelkiismeretesen végzik munkájukat.
Ünnepi rendezvényünk a Városháza nagytermében zajlott le, ahol Kondoros Város Önkormányzat Képviselő-testületének döntése értelmében, a város közbiztonságáèrt végzett odaadó és lelkiismeretes munkája elismeréséül oklevélben és tárgyi jutalomban részesült:

 

- Nagy Balázs r. zászlós. körzeti megbízott
- Nagy Róbert r. főtörzsőrmester, körzeti megbízott
- Kondacs Attila r. főtörzsőrmester, körzeti megbízott
- Kocsárdi Tibor r. zászlós, körzeti megbízott
- Sasfalvi István r. zászlós, körzeti megbízott

Kondoros Város Önkormányzat Képviselő-testülete Petrovszki András r. törzszászlós, körzeti megbízott csoportparancsnokot, Kondoros városában 20 éven át kiváló szakmaisággal végzett, lelkiismeretes rendőri munkáját szintén elismeréssel díjazta.
Rendezvényünkön tiszteletét tette Molnár Sándor r. alezredes, kapitányságvezető, akinek ezúton is köszönjük a városunk közbiztonságának megóvása érdekében végzett önzetlen munkáját, és az eredményes együttműködést!
Kondoros polgárai nevében nagyrabecsülésünket és köszönetünket fejezzük ki a Rendőrség valamennyi tagjának azon szakmai elhivatottságukért és kitartásukért, azért a rendkívüli erőfeszítésért és magas színvonalú munkáért, amelyet a köz biztonságának megőrzéséért végeznek, hogy Kondoros ezáltal is egy szerethető kisváros legyen.

További képek a galériában megtekinthetőek:

http://ribarszkipeter.hu/index.php?route=public/gallery&gallery_id=453