Tisztelt Kondorosi Választópolgárok! Kedves Ismerőseim, Barátaim! Hozzáadva: 2024-04-20

Június 9-én a Magyarországi településeken élők, így szeretett városunk, Kondoros polgárai is választani fognak. Döntést fognak hozni arról, hogy kikre bízzák az elkövetkezendő ciklusban a város vezetését és hogy milyen irányt vegyen településünk jövője.
A mai nappal hivatalosan is elindult az önkormányzati választás kampány időszaka. Így már a reggeli órákban képviselőjelölt társaimmal a Helyi Választási Irodában felvettük az ajánlóíveket és haladéktalanul meg is kezdtük az ajánlások összegyűjtését. Alig pár óra elteltével valamennyien végeztünk is a feladatunkkal, a képviselőjelöltséghez szükséges 40 db, valamint a polgármesterjelöltséghez szükséges 120 db aláírást gyorsan megszereztük.
Ezt követően jómagam is átadtam az összegyűjtött ajánlásokat feldolgozásra a HVI munkatársainak, hogy a Helyi Választási Bizottság, hivatalos jelöltként nyilvántartásba tudjon venni.
Valamennyien hálásan köszönjük a támogató ajánlásokat!
A választás napján pedig az Önök felhatalmazását kérjük, hogy folytatni tudjuk a megkezdett munkát, valamint tovább szolgálhassuk Kondoros polgárait és együtt dolgozhassunk egy még élhetőbb, még szerethetőbb, még szebb kisvárosért.