2019-es esztendőt követően újra kisállat kiállítás volt városunkban Hozzáadva: 2023-11-13

Az elmúlt hétvégén a V-151 számú Kondorosi Egyesület Tagsága szervezésében többszáz galamb-, díszmadár-, díszbaromfi- és nyúlfajtát tekinthettek meg az érdeklődők, ezúttal új helyszínen a Lovarda Rendezvényközpontban. A rendezők célja mindenkor a kisállattenyésztési eredmények bemutatása. A teremtett világunk szépségei, azon belül az állatok iránt érdeklődők, de különösen a gyermekek felejthetetlen élménnyel gazdagodhattak a kiállítás megtekintésével. Külön örömteli számunkra, hogy testvértelepülésünkről, a Szlovákiai Bősről és az országunk másik szegletéből Nagyatádról ismét ellátogattak a kisállatbarátok, tenyésztők a rendezvényre.
A programot vasárnap délután eredményhirdetés és a díjazás zárta, de mindezek előtt Heincz Lászlóval az MGKSZ elnökével ünnepélyes keretek között adtuk át Péli Gyuri bácsinak, az egyesület tiszteletbeli elnökének, a Dr. Nagy István agrárminiszter által adományozott Életfa Emlékplakett arany fokozatát. Ezúton is szívből gratulálunk Gyuri bácsinak és jó egészséget kívánunk.

Egy rendkívül színvonalasan, sok befektetett munkával megrendezett kiállítást tudhatunk magunk mögött, melyhez ezúton is gratulációmat és köszönetemet fejezem ki a szervezőknek.

További képek a galériában megtekinthetőek:

http://ribarszkipeter.hu/2019-es-esztendot-kovetoen-ujra-kisallat-kiallitas-volt-varosunkban/