Megérkezett és ünnepi díszbe öltözött a város karácsonyfája Hozzáadva: 2020-11-27

Az ősz folyamán önkormányzatunk által meghirdetett „Keressük a város karácsonyfáját” felhívásra, minden eddiginél több, 12 fenyőfa felajánlás érkezett, melyet ezúton is köszönünk minden felajánlóknak. Ezen fák mindegyikét megzsűrizve, figyelembe véve az alakiságot, az ingatlanon belüli elhelyezkedését, a biztonságos kivágás feltételeit, stb., úgy döntöttünk, hogy az idei esztendőben Szappanos Lászlóné és családja által felajánlott, kb. 10-12 méter magas, 35 éves gyönyörű fenyőfát állítjuk és díszítjük fel a város főterén, mely vízkereszt napjáig, teljes pompájában hirdeti a karácsony üzenetét.

Kondoros polgárai nevében hálásan köszönjük a nagylelkű felajánlást.

A nem mindennapi favágási feladathoz, egy daru segítségét kellett igénybe venni, ami kiemelte és szállító járműre helyezte a termetes fenyőt. Az előkészületi, valamint a fa kivágási munkában és a végleges helyére történő felállításában is a Kondorosi Településüzemeltető Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai vették ki szervesen a részüket. Köszönjük nekik, mert nélkülük nem ment volna!
Ezt követően ismét a Dérczy Ferenc Könyvtár és Közösségi Ház dolgozóinak szorgos kezei munkája nyomán elkészült, több mint 100 darab szebbnél-szebb színes dísz került fel a fenyőfára, majd pedig Varga András (Varga Szolg.) önkéntes felajánlásában, emelőkosaras autó segítségével történt meg a közel 100 méternyi fényfűzér felhelyezése.
Végezetül hálámat és köszönetemet fejezem ki mindenkinek, aki valamilyen formán kivette részét az adventi város díszítő munkából.

További képek a galériában megtekinthetőek:

http://ribarszkipeter.hu/index.php?route=public/gallery&gallery_id=242