Megvalósult a Kölcsey Ferenc utca burkolatának részleges felújítása Hozzáadva: 2020-10-28

A nyár derekán örömmel számoltunk be arról, hogy az 5000 fő lélekszám alatti településeknek meghirdetetett Magyar Falu Program keretében kiírt „Önkormányzati tulajdonban lévő út-, hídépítés/felújítás” című kiírásra benyújtott, „Kondoros, Kölcsey utca szakaszos burkolat felújítása” megnevezésű pályázatunknak köszönhetően, 100 %-os támogatási intenzitás mellett, bruttó 19 003 257.- Ft fejlesztési forrásból újulhat meg részben a Kölcsey Ferenc utca beton burkolata.
Most pedig arról adhatunk számot, hogy az aszfaltozási és utómunkák véget értek. A Swietelsky Magyarország Kft., mint a beszerzési eljárás nyertes ajánlattevője, összesen 494 méter hosszúságban és 2797 m2 burkolatfelületen végezett szakaszos burkolat felújítási munkát. Ennek részét képezte az útburkolatalap és makadámburkolat alap készítése, a meglévő beton burkolat visszamarása, kátyúzás, 6 db aknafedlap szintre emelése, valamint a végső burkolatkészítés aszfaltszőnyeg terítéssel és utólagos padka rendezés.
Reményeink szerint, mind az utcában lakók, mind az arra közlekedők megelégedésére szolgál az utca kikátyúsodott, legrosszabb szakaszainak kiváltása.

Végezetül balesetmentes közlekedést kívánok az utat használóknak.