Ötödik alkalommal is Kondoroson köszönthettük Tóth László futónagykövetet Hozzáadva: 2018-04-26

2018. április 25-én Kondoros Város Önkormányzata nevében immár ötödik alkalommal fogadhattam Tóth László BSI futónagykövetet, a Megye Futás keretén belül.
A kezdeményezést 2014-ben indította el Tóth László, békéscsabai futónagykövet, aki az idén hatvan település érintésével 634 km-t teljesítését tűzte ki célul.

Kondoros határában általános iskolás gyerekek csoportja várta őt, majd Kaliczka László testnevelő tanár kíséretében együtt futottak be a Csárdáig.
Egy kis frissítő elfogyasztása közben Tóth László beszélt a Megye Futás állomásairól, a futás szépségéről, élettani előnyeiről.

Elmondta, hogy az esemény célja, a futás és az egészséges életmód népszerűsítése, valamint, az hogy olyan személyeket találjanak akik a későbbiekben is szerveznének közös futásokat, futócsoportokat. Segíteni szeretnének olyan embereken akik rászorulnak erre, ugyanakkor az életvitelük, kitartásuk, küzdeni tudásuk, minta lehet más hozzájuk hasonló sorsú embertársaik számára.

Fél órás pihenő után a csapat Nagyszénás felé folytatta útját. Bízunk benne, hogy jövőre is Kondoroson köszönthetjük a Futónagykövet Urat!

További képek a galériában megtekinthetőek:

http://ribarszkipeter.hu/index.php?route=public/gallery&gallery_id=180