Elstartolt az I. Összművészeti Fesztivál! Hozzáadva: 2022-09-03

Kondoros Város Önkormányzata és a Dérczy Ferenc Könyvtár és Közösségi Ház szervezésében a délelőtti órákban kezdetét vette az I. Összművészeti Fesztivál városunkban, ahol ma este 8 óráig, a kondorosi művészek bemutatkozása, bemutatása és az igényes szórakoztatás jegyében gazdag, élőzenés, számos művészeti ágat bemutató kínálat várja az idelátogatókat.

Örömünkre szolgál, hogy elfogadta a meghívásunkat, és jómagam, valamint Petrovszki-Rigler Ivett intézményvezető asszony gondolatai mellett, rendezvényünk fővédnökeként köszöntötte a kedves megjelenteket Rátkai Erzsike, Ferenczy Noémi-, Jászai Mari-, Tolnay Klári-díjas magyar iparművész, színházi látvány-, díszlet- és jelmeztervező, érdemes művész.
A fesztiválnak otthont adó Sasváriné Paulik Ilona Sportcsarnokban, 10 előadó és a több mint 40 kiállító munkájának értékes bemutatója mellett, számos interaktív foglalkozással, színpadi műsorral, hasznos és egyben szórakoztató programokkal készültek a szervezők, melyek mind a szabadidő értékes eltöltésére szolgálnak.

Mindenkit arra buzdítotok, hogy aki teheti látogasson el a sportcsarnokba, tekintse meg a szebbnél szebb munkákat és csemegézzen a programok között. Ismerjék meg Kondoros színes művészvilágát!

Köszönet és tisztelet mindazoknak, akik munkájukkal, odaadásukkal hozzájárultak a rendezvény sikeréhez és színvonalas megvalósulásához!

További képek a galériában megtekinthetőek:

http://ribarszkipeter.hu/index.php?route=public/gallery&gallery_id=328

A rendezvényen készült videófelvétel az alábbi linken megtekinthető:

http://ribarszkipeter.hu/index.php?route=public/video&video_id=247